In-Spraak

In-Spraak is de naam van mijn praktijk, en deze staat voor het verkrijgen van inspraak wanneer het horen van stemmen een bron van lijden wordt. Mijn doel is om je te begeleiden naar een betere relatie met je stemmen, zodat je weer de controle krijgt over je eigen leven.

 

Over In-Spraak

Myriam Bertels

Met meer dan twee decennia ervaring als ergotherapeut in de psychosezorg op de Campus Sint Amedeus van het Psychiatrisch Centrum Multiversum, had ik het voorrecht om in contact te komen met personen die stemmen horen, zelfs wanneer er niemand in hun nabijheid is om hen aan te spreken. Deze ervaring heeft mijn diepe interesse gewekt en leidde me naar Utrecht, waar ik een training volgde bij "Stichting Weerklank," een organisatie met expertise op het gebied van het horen van stemmen, wat me waardevolle inzichten verschafte.

Hoewel ik momenteel met pensioen ben, blijf ik gedreven om van betekenis te zijn voor degenen die stemmen horen. Samen willen we ontdekken wat jou kan ondersteunen.